Mesaj gönder
Haberler
Home > Haberler > hakkında şirket haberleri Hollandalı şirketin temsilcileri, fabrika denetimi için gökten kazanmaya geldi ve uzun vadeli bir işbirliğine ulaştı.

Hollandalı şirketin temsilcileri, fabrika denetimi için gökten kazanmaya geldi ve uzun vadeli bir işbirliğine ulaştı.

2023-06-20

hakkında en son şirket haberleri Hollandalı şirketin temsilcileri, fabrika denetimi için gökten kazanmaya geldi ve uzun vadeli bir işbirliğine ulaştı.

Hollandalı şirketin temsilcileri, fabrika denetimi için gökten kazanmaya geldi ve uzun vadeli bir işbirliğine ulaştı.

 

20 Şubat 2023 tarihinde Hollandalı firmanın Çin'deki temsilcisi Bay Maarten fabrika incelemesi için firmamıza gelerek;Maarten, F-PGA mimarisinin ve büyük verilerin geliştirilmesine odaklanan yüksek teknolojili bir kuruluşla uğraşmaktadır. Ana ürünler, çoğunlukla otonom sürüşte kullanılan donanım tabanlı lazer ürünleridir;büyük veri teknolojisi, esas olarak verilerin verimli sıkıştırma, depolama ve güvenli iletiminde kullanılır ve 2020'de NASA'nın insan-makine etkileşim sistemi olmadan Mars keşif operasyonunun geliştirilmesine katıldı.

 

hakkında en son şirket haberleri Hollandalı şirketin temsilcileri, fabrika denetimi için gökten kazanmaya geldi ve uzun vadeli bir işbirliğine ulaştı.  0

 

Şekil 1: Sky-win Technology Genel Müdürü Lau, konuk temsilcilere lehim pastasının kullanımını ve baskısını tanıtıyor.

 

hakkında en son şirket haberleri Hollandalı şirketin temsilcileri, fabrika denetimi için gökten kazanmaya geldi ve uzun vadeli bir işbirliğine ulaştı.  1

 

Şekil 2: Bay Lau, YAMAHA YSM2R ve YAMAHA YSM10'umuzun performansını tanıttı, yerinde üretim verimliliğini inceledi ve yerinde operasyon gösterimi yaptı.

 

hakkında en son şirket haberleri Hollandalı şirketin temsilcileri, fabrika denetimi için gökten kazanmaya geldi ve uzun vadeli bir işbirliğine ulaştı.  2

Şekil 3: Bay Lau, BGA optik inceleme ekipmanı X-RAY'in performansını ve günlük kullanımını tanıttı.Hollandalı müşteri temsilcileri, SMT arka uç çalışma sahasını (AOI, DIP dalga lehimleme atölyesi, işlevsel test çekme, QA, paketleme vb.)

 

hakkında en son şirket haberleri Hollandalı şirketin temsilcileri, fabrika denetimi için gökten kazanmaya geldi ve uzun vadeli bir işbirliğine ulaştı.  3

 

Yerinde inceleme sırasında, Bay Maarten ayrıntılı ve titiz gözlemler, araştırmalar ve kayıtlar yaptı;Tandem Technology Genel Müdürü Bay Liu, şirketin kalite kontrol sistemi ISO9001 ve IATF16949'un işleyişini ve yerinde kontrolünü, SMT+DIP+fonksiyonel test+QA sürecinin, ekipman kapasitesinin ve performansının tamamının işleyişini tanıttı. personel kalitesi, becerileri ve müşteriye maneviyat.Fabrika teftişi dostça bir atmosferde gerçekleştirildi.

 

Tüm fabrika denetiminden sonra Bay Maarten ekibimize olumlu bir onay verdi ve ürünlerin şirketimizde üretildiğinden ve kalitenin garanti edildiğinden emin olduğunu ve işbirliğimizin uzun süre devam etmesini umduğunu söyledi!

Send your inquiry directly to us

Privacy Policy China Good Quality Anahtar teslim PCB Montajı Supplier. Copyright © 2023-2024 turnkey-pcbassembly.com . All Rights Reserved.