Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Italiaanse klant bezoekt Sky-win-fabriek om te praten over samenwerking met PCB-assemblage
Evenementen
Contacteer ons

Italiaanse klant bezoekt Sky-win-fabriek om te praten over samenwerking met PCB-assemblage

2023-06-20

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Italiaanse klant bezoekt Sky-win-fabriek om te praten over samenwerking met PCB-assemblage

Italiaanse klant bezoekt Sky-win-fabriek om te discussiëren over samenwerking op het gebied van PCB-assemblage

 

Onlangs had onze fabriek het genoegen een belangrijke klant uit Italië te verwelkomen om zaken te bespreken die verband houden met de samenwerking met PAB Assembly.Deze bijeenkomst helpt niet alleen om onze samenwerking met de Italiaanse markt te verdiepen, maar verbetert ook de concurrentiepositie van ons bedrijf in de pcba-industrie.

 

Tijdens deze bijeenkomst bespraken beide partijen verschillende details van de PAB Assembly-samenwerking.

 

Ten eerste hebben we onze klant een gedetailleerde introductie gegeven van de productiecapaciteit en geavanceerde productieapparatuur van onze fabriek.Onze Sky-win Pcba-productie heeft een zeer bekwaam team dat flexibel genoeg is om met allerlei complexe assemblagevereisten om te gaan.Daarnaast hebben we onze kwaliteitscontroleprocessen en certificeringsnormen gedemonstreerd om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van elke PAB-assemblage voldoet aan de hoogste normen.

 

Tijdens de bijeenkomst hebben we het samenwerkingsmodel en de projecttijdlijn actief besproken met onze Italiaanse klant.We wisselden onze verwachtingen en behoefte aan samenwerking uit en vonden gemeenschappelijke aandachtspunten.Door de behoeften van onze klanten volledig te begrijpen, zullen we hen op maat gemaakte oplossingen bieden om te voldoen aan hun vereisten voor PAB-assemblage.

 

Daarnaast hebben we diepgaande gesprekken gevoerd over kwaliteitsborging, after-sales service en supply chain management.We zijn vastbesloten om tijdens onze samenwerking uitstekende kwaliteitsborging te blijven bieden en ervoor te zorgen dat elke stap van het assemblageproces strikt wordt gecontroleerd.Ons after-sales serviceteam staat klaar om technische ondersteuning en oplossingen te bieden om klanttevredenheid en succes te garanderen.

 

Aan het einde van de bijeenkomst werden de laatste details van het samenwerkingscontract besproken en werd een voorlopige samenwerking bereikt.Dit was een mijlpaal en markeerde het begin van een langdurige relatie met onze Italiaanse klant.

 

We zijn ervan overtuigd dat door onze gezamenlijke inspanningen en samenwerking het PAB Assembly-partnerschap voor beide partijen geweldige zakelijke kansen en ruimte voor groei zal bieden.

 

laatste bedrijfsnieuws over Italiaanse klant bezoekt Sky-win-fabriek om te praten over samenwerking met PCB-assemblage  0

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Kant en klare PCB-Assemblage Leverancier. Copyright © 2023-2024 turnkey-pcbassembly.com . Alle rechten voorbehoudena.