Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Ιταλός πελάτης επισκέπτεται το εργοστάσιο της Sky-win για να συζητήσει σχετικά με τη συνεργασία συναρμολόγησης PCB
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με

Ιταλός πελάτης επισκέπτεται το εργοστάσιο της Sky-win για να συζητήσει σχετικά με τη συνεργασία συναρμολόγησης PCB

2023-06-20

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Ιταλός πελάτης επισκέπτεται το εργοστάσιο της Sky-win για να συζητήσει σχετικά με τη συνεργασία συναρμολόγησης PCB

Ιταλός πελάτης επισκέπτεται το εργοστάσιο της Sky-win για να συζητήσει σχετικά με τη συνεργασία συναρμολόγησης PCB

 

Πρόσφατα, το εργοστάσιό μας είχε τη χαρά να καλωσορίσει έναν σημαντικό πελάτη από την Ιταλία για να συζητήσει θέματα σχετικά με τη συνεργασία της PAB Assembly.Αυτή η συνάντηση όχι μόνο βοηθά στην εμβάθυνση της συνεργασίας μας με την ιταλική αγορά, αλλά επίσης ενισχύει περαιτέρω την ανταγωνιστικότητα της εταιρείας μας στον κλάδο των pcba.

 

Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης, τα δύο μέρη συζήτησαν διάφορες λεπτομέρειες της συνεργασίας της Συνέλευσης του PAB.

 

Πρώτον, δώσαμε στον πελάτη μας μια λεπτομερή εισαγωγή της παραγωγικής ικανότητας και του προηγμένου εξοπλισμού παραγωγής του εργοστασίου μας.Η κατασκευή μας Sky-win Pcba διαθέτει μια ομάδα υψηλής εξειδίκευσης που είναι αρκετά ευέλικτη ώστε να αντεπεξέρχεται σε κάθε είδους πολύπλοκες απαιτήσεις συναρμολόγησης.Επιπλέον, επιδείξαμε τις διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου και τα πρότυπα πιστοποίησης για να διασφαλίσουμε ότι η ποιότητα κάθε συναρμολόγησης PAB πληροί τα υψηλότερα πρότυπα.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήσαμε ενεργά το μοντέλο συνεργασίας και το χρονοδιάγραμμα του έργου με τον Ιταλό πελάτη μας.Ανταλλάξαμε τις προσδοκίες και τις ανάγκες μας για συνεργασία και βρήκαμε κοινά σημεία ενδιαφέροντος.Κατανοώντας πλήρως τις ανάγκες των πελατών μας, θα τους παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις για να καλύψουμε τις απαιτήσεις τους για Συναρμολόγηση PAB.

 

Επιπλέον, είχαμε σε βάθος συζητήσεις για τη διασφάλιση ποιότητας, την εξυπηρέτηση μετά την πώληση και τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας.Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε άριστη διασφάλιση ποιότητας σε όλη τη συνεργασία μας και να διασφαλίζουμε ότι κάθε βήμα της διαδικασίας συναρμολόγησης ελέγχεται αυστηρά.Η ομάδα εξυπηρέτησης μετά την πώληση θα είναι σε ετοιμότητα για να παρέχει τεχνική υποστήριξη και λύσεις για να εξασφαλίσει την ικανοποίηση και την επιτυχία των πελατών.

 

Στο τέλος της συνάντησης συζητήθηκαν οι τελικές λεπτομέρειες του συμβολαίου συνεργασίας και επιτεύχθηκε προκαταρκτική συνεργασία.Αυτή ήταν μια στιγμή ορόσημο, που σηματοδότησε την έναρξη μιας μακροχρόνιας σχέσης με τον Ιταλό πελάτη μας.

 

Είμαστε βέβαιοι ότι μέσω των κοινών προσπαθειών και της συνεργασίας μας, η συνεργασία PAB Assembly θα προσφέρει μεγάλες επιχειρηματικές ευκαιρίες και περιθώρια ανάπτυξης και για τα δύο μέρη.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ιταλός πελάτης επισκέπτεται το εργοστάσιο της Sky-win για να συζητήσει σχετικά με τη συνεργασία συναρμολόγησης PCB  0

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Με το κλειδί στο χέρι συνέλευση PCB Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2023-2024 turnkey-pcbassembly.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.