Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer De Shenzhen Hightech Fair is net afgesloten, Iraanse klanten bezoeken onmiddellijk
Evenementen
Contacteer ons

De Shenzhen Hightech Fair is net afgesloten, Iraanse klanten bezoeken onmiddellijk

2023-11-28

Recentste bedrijfnieuws ongeveer De Shenzhen Hightech Fair is net afgesloten, Iraanse klanten bezoeken onmiddellijk

De Shenzhen High-tech Fair is net afgesloten, Iraanse klanten bezoeken onmiddellijk: diepgaand begrijpen van de productiecapaciteit van Chinese high-tech ondernemingen


Shenzhen, 19 november 2023- Onlangs werd de 25e China International High-tech Fair (CIFTIS), die een week duurde, succesvol afgesloten in Shenzhen.Als een belangrijk platform voor het presenteren en verhandelen van China's high-tech prestaties, heeft de Hightech Fair industrie-eliten en bedrijfsvertegenwoordigers van over de hele wereld aangetrokken om deel te nemen.


Onder hen toonden klanten uit Iran grote belangstelling voor onze stand na het bezoeken van verschillende stands op de High-tech Fair.Ze hebben een diepgaand begrip van onze circuit boards en gerelateerde technologieën.Wij hebben gedetailleerde en bevredigende antwoorden gegeven op de vragen van de klant.die zeer tevreden was en bereid was met ons verder samen te werken..
Om een dieper inzicht te krijgen in onze productiecapaciteit en diensten, bezochten Iraanse klanten onze fabriek onmiddellijk na de tentoonstelling.Manager Lei en ons team leidde klanten om onze PCBA productie werkplaats te bezoeken en gaf hen een gedetailleerde introductie van de 7 high-speed SMT PCBA productielijnen van ons bedrijf, 2 DIP-productielijnen en 2 functionele testlijnen.


Tijdens het bezoek, de klant zeer erkend onze productielijn capaciteit.De productiecapaciteit na het solderen bereikt 54000 chips per uur.De klant zag een tevreden glimlach op zijn gezicht, wat erop wees dat dit de productie-efficiëntie op de lokale markt aanzienlijk zou verbeteren.


Na het bezoek uitte de klant zijn waardering voor onze fabriek en uitte hij vertrouwen in onze volgende stap van samenwerking, gezien zulke geavanceerde productielijnen en uitstekende productiecapaciteit.Zij kijken ernaar uit de samenwerking op meer gebieden in de toekomst te verdiepen en de ontwikkeling van beide bedrijven gezamenlijk te bevorderen..


Deze Hightech Fair biedt ons niet alleen een platform om onze eigen kracht en technologie te laten zien, maar brengt ons ook potentiële partners en zakelijke kansen.We kijken uit naar meer mogelijkheden in de toekomst om te communiceren en samen te werken met klanten van over de hele wereld, en gezamenlijk de ontwikkeling van de wereldwijde technologie-industrie te bevorderen.

 

laatste bedrijfsnieuws over De Shenzhen Hightech Fair is net afgesloten, Iraanse klanten bezoeken onmiddellijk  0laatste bedrijfsnieuws over De Shenzhen Hightech Fair is net afgesloten, Iraanse klanten bezoeken onmiddellijk  1

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Kant en klare PCB-Assemblage Leverancier. Copyright © 2023-2024 turnkey-pcbassembly.com . Alle rechten voorbehoudena.