Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer De Russische klanten bezochten de PCBA-productiewerkstroom van het bedrijf en gaven hun grote waardering uit voor de PCBA-productielijn.
Evenementen
Contacteer ons

De Russische klanten bezochten de PCBA-productiewerkstroom van het bedrijf en gaven hun grote waardering uit voor de PCBA-productielijn.

2023-11-03

Recentste bedrijfnieuws ongeveer De Russische klanten bezochten de PCBA-productiewerkstroom van het bedrijf en gaven hun grote waardering uit voor de PCBA-productielijn.


1 november 2013- Shenzhen Sky-win Technology Co., Ltd. ontving onlangs een groep klanten uit Rusland.de opdrachtgevers hebben een diepgaand bezoek gebracht aan de PCBA-productiewerkplaats van het bedrijf en daar kennis van gemaakt., en prees de productieapparatuur en capaciteit van het bedrijf.


General Manager Law personally accompanied the customer to visit the PCBA production workshop and introduced the company's advanced PCBA production equipment and efficient production capacity to the customer in detailDe heer Liu benadrukte dat Tiandesheng Technology Company een toonaangevende SMT PCBA-productielijn in de industrie heeft.Dit geeft het bedrijf een sterke kracht bij de productie van PCBA van hoge kwaliteit en hoge precisie..


Tijdens het bezoek stelden klanten de productieapparatuur, de technische kracht en de schone en ordelijke werkomgeving van het bedrijf zeer op prijs.Zij gaven aan dat het zien van de sterke kracht van Tiandesheng Technology hen vertrouwen heeft gegeven in de volgende stap van samenwerking met het bedrijf..


Sinds de oprichting is Shenzhen Sky-win Technology Co., Ltd. toegewijd aan het leveren van hoogwaardige PCBA-productiediensten aan klanten.professioneel technisch team, en een strikt kwaliteitsmanagementsysteem, waardoor Tiandesheng Technology een goede reputatie in de industrie geniet.

 

laatste bedrijfsnieuws over De Russische klanten bezochten de PCBA-productiewerkstroom van het bedrijf en gaven hun grote waardering uit voor de PCBA-productielijn.  0


Met betrekking tot het bezoek van een Russische klant verklaarde Sky-win Technology dat dit een bevestiging is van de technische kracht en de productiecapaciteit van de onderneming,en ook een drijvende kracht voor het bedrijf om de kwaliteit van de dienst continu te verbeterenIn de toekomst,Tiandesheng Technology zal zich blijven houden aan het serviceconcept van "klantgericht" en wereldwijde klanten van hogere kwaliteit en meer professionele PCBA-productiediensten bieden.


Shenzhen Sky-win Technology Co., Ltd.De Commissie is verheugd over de samenwerking met meer binnenlandse en buitenlandse ondernemingen om gezamenlijk de welvaart en ontwikkeling van de elektronische industrie te bevorderen..

 

laatste bedrijfsnieuws over De Russische klanten bezochten de PCBA-productiewerkstroom van het bedrijf en gaven hun grote waardering uit voor de PCBA-productielijn.  1

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Kant en klare PCB-Assemblage Leverancier. Copyright © 2023-2024 turnkey-pcbassembly.com . Alle rechten voorbehoudena.