Mesaj gönder
Haberler
Home > Haberler > hakkında şirket haberleri 25. Yüksek Teknoloji Fuarı Mükemmel Sonuçlandı

25. Yüksek Teknoloji Fuarı Mükemmel Sonuçlandı

2023-11-27

hakkında en son şirket haberleri 25. Yüksek Teknoloji Fuarı Mükemmel Sonuçlandı

CHTF2023 Tebrikler!!!
hashtagÇin teknoloji yarışı. hashtagCHTF hashtagShenzhen Skywin PCBA bir araya gelmesi #Hitech#
Geçen hafta, profesyonel bir servis sağlayıcısı olarak, 25. Çin Yüksek Teknoloji Fuarı'nda PCB Montajı'nın anahtar anahtar çözümünü sergiledik.Yeni müşterilerimize çok profesyonel hizmet sunmak.
Umarım gelecek yıl tekrar görüşürüz!
hashtagPCB hashtagSMT hashtagDIP hashtagBGA

 

Bir kez daha standımıza gelen tüm müşterilere teşekkür ederim, tanınmanız ve desteğiniz için teşekkür ederim!Tiandesheng Teknolojisi yüksek kaliteli, yüksek verimlilik ve düşük maliyetli PCBA global müşterilere tek durak üretim hizmetleri. Hizmet ettiğimiz ürünler iletişim ekipmanları gibi çeşitli elektronik ekipmanları kapsar,Bilgisayar çevre cihazları, endüstriyel kontrol, akıllı evler, vb. Ekibimiz PCBA endüstrisinde çok yıllık deneyime sahiptir ve size şematik tasarım, PCB düzenleme,PCB üretimi, BOM dağıtım, SMT, DIP, test ambalajlama ve diğer OEM / ODM üretim hizmetleri.Deneyimli pazarlama personelimiz var., bire bir hizmet, 24 saat çevrimiçi; yüksek kalite, yüksek verimlilik, sadece daha iyi hizmet için!

 

Birlikte serginin harika anlarını hatırlayalım!

 

hakkında en son şirket haberleri 25. Yüksek Teknoloji Fuarı Mükemmel Sonuçlandı  0hakkında en son şirket haberleri 25. Yüksek Teknoloji Fuarı Mükemmel Sonuçlandı  1hakkında en son şirket haberleri 25. Yüksek Teknoloji Fuarı Mükemmel Sonuçlandı  2

hakkında en son şirket haberleri 25. Yüksek Teknoloji Fuarı Mükemmel Sonuçlandı  3

 

 

Send your inquiry directly to us

Privacy Policy China Good Quality Anahtar teslim PCB Montajı Supplier. Copyright © 2023-2024 turnkey-pcbassembly.com . All Rights Reserved.