Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Shenzhen Sky-Win Technology Co., Ltd zal deelnemen aan de 25e China International Hi-Tech Fair 2023
Evenementen
Contacteer ons

Shenzhen Sky-Win Technology Co., Ltd zal deelnemen aan de 25e China International Hi-Tech Fair 2023

2023-10-28

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Shenzhen Sky-Win Technology Co., Ltd zal deelnemen aan de 25e China International Hi-Tech Fair 2023

De 25ste China International Hi-Tech Fair 2023 komt eraan, welkom om ons te bezoeken.
 

Sky-win PCBA productie wacht op jullie.

 

Naam van de exposant:De 25e China International Hi-Tech Fair 2023
Booth nr. :3B20
Tijd: Vanaf 15 november 2023- Kom op.ver19, 2023
Adres: Shenzhen Convention and Exhibition Center (Futian), provincie Guangdong, China.

We kijken ernaar uit om spoedig met u te praten.
E-mail:Tiffany@sky-win.com.cn
Telefoonnummer: +86-15899975147 ((Zelfde als WhatsAPP)

 

Innovatie drijft ontwikkeling en wijsheid geeft de toekomst kracht


Inleiding van de door de Staatsraad goedgekeurde Hi-Tech Fair, de 25e internationale China High-Tech Fair (hierna "Hi-Tech Fair" genoemd), georganiseerd door het Ministerie van Handel,het Ministerie van Wetenschap en Technologie, en de Shenzhen Municipal People's Government, wordt gehouden van 15-19 november 2023 gehouden in het Shenzhen Convention and Exhibition Center.


De Hi-Tech-beurs integreert de handel in prestaties, productpresentaties, forums op hoog niveau, de bevordering van investering in projecten en samenwerking en uitwisseling.De Hi-Tech Fair is een belangrijk venster geworden voor het Chinese hightech-veld om zich te openen voor de buitenwereld.Het is een invloedrijke merk tentoonstelling in China en zelfs de wereld, en is een heldere visitekaart van Shenzhen.

 

De Hi-Tech-beurs speelt een steeds belangrijkere rol bij de bevordering van de commercialisering,industrialisatie en internationalisering van hightech-prestaties en bevordering van economische en technologische uitwisselingen en samenwerking tussen landen en regio's.

Voordelen van de China Hi-Tech Fair De China Hi-Tech Fair is momenteel de grootste en meest invloedrijke wetenschappelijke en technologische tentoonstelling van China.En het is een merk tentoonstelling met een zekere internationale invloed.


Meer dan 60 multinationals, waaronder Microsoft, IBM, Sony, Qualcomm,en PanasonicTencent, Huawei, Kingdee, iFlytek, Han's Laser,En Tongzhou Electronics wachten op een groot aantal Chinese particuliere bedrijven om van hier wereldwijd te gaan..


De Hi-Tech Fair is het middelpunt van media-aandacht in binnen- en buitenland: elke tentoonstelling heeft meer dan 1.500 verslaggevers van bijna 200 binnen- en buitenlandse media die deelnemen aan de dekking.Dat geldt niet alleen voor de Chinese media., maar ook de reguliere gedrukte media en veel online media uit het buitenland.


De Hi-Tech-beurs beschikt over krachtige promotiemethoden: speciale promotieplannen die speciaal door de organisatoren zijn geformuleerd, persconferenties, directe brieven en directe post;Het is belangrijk dat de Europese Unie de samenwerking met de landen van Midden- en Oost-Europa en de landen van Midden- en Oost-Europa ten volle benut., zodat binnenlandse en buitenlandse ondernemingen en klanten volledig betrokken worden.

 

Leer meer over de Hi-Tech Fair.


De Hi-Tech Fair heeft een hoogwaardige publieksgroep: het is altijd populair geweest bij mensen in binnen- en buitenland, met meer dan 500.000 bezoekers per jaar.

 

Mogelijkheden en oogsten

 

  1. De Hi-Tech Fair heeft veel Chinese en buitenlandse ondernemingen, tussenpersonen en duizenden investeerders met technologiebehoeften aangetrokken.en zal partners vinden van over de hele wereld voor patent- en technologiehouders.
  2. De Hi-Tech Fair organiseert elk jaar meer dan 10.000 hightech-projecten die investeerders zullen helpen nieuwe patenten, technologieën,De Europese Unie heeft een aantal projecten en een groot aantal investerings- en samenwerkingsmogelijkheden.
  3. De Hi-Tech Fair zal wereldwijde fabrikanten van hightech-producten en -apparatuur helpen kanalen te vinden voor hun producten om snel de Chinese markt binnen te komen.
  4. De Hi-Tech-beurs brengt verschillende innovatie- en ondernemerschapsbronnen samen en zal een platform bieden voor ondernemers van alle soorten om te tonen,delen en communiceren via effectieve projectroadshows, kapitaalmatching, technologische uitwisselingen, uitwisseling van ervaringen en andere activiteiten.
  5. Hoogwaardige persconferenties, diverse forums, conferenties,Cocktailfeesten en andere activiteiten die door verschillende organisaties worden gehouden op de Hi-Tech Fair zullen alle deelnemers voorzien van verschillende informatie en zakelijke mogelijkheden.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Kant en klare PCB-Assemblage Leverancier. Copyright © 2023-2024 turnkey-pcbassembly.com . Alle rechten voorbehoudena.