Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Η εταιρεία Shenzhen Sky-Win Technology Co., Ltd θα συμμετάσχει στην 25η Διεθνή Έκθεση Τεχνολογίας της Κίνας το 2023
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με

Η εταιρεία Shenzhen Sky-Win Technology Co., Ltd θα συμμετάσχει στην 25η Διεθνή Έκθεση Τεχνολογίας της Κίνας το 2023

2023-10-28

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Η εταιρεία Shenzhen Sky-Win Technology Co., Ltd θα συμμετάσχει στην 25η Διεθνή Έκθεση Τεχνολογίας της Κίνας το 2023

Η 25η Διεθνής Έκθεση Τεχνολογίας της Κίνας 2023 έρχεται, καλωσορίσατε να μας επισκεφθείτε.
 

Η παραγωγή PCBA σας περιμένει.

 

Όνομα εκθέτη:Η 25η Διεθνής Έκθεση Τεχνολογίας της Κίνας 2023
Μπουθ ΝΟ. :3Β20
Χρόνος: Από τις 15 Νοεμβρίου 2023 ΌχιΒεμβερ19, 2023
Διεύθυνση: Κέντρο Συνεδρίων και Εκθέσεων Shenzhen (Futian), επαρχία Guangdong, Κίνα

Ανυπομονούμε για την κοντινή και ωραία συζήτηση μαζί σας σύντομα.
Ηλεκτρονικό:"Τίφανι@sky-win.com.cn"
Τηλεφωνικός αριθμός: +86-15899975147 ((Το ίδιο με το WhatsAPP)

 

Η καινοτομία οδηγεί στην ανάπτυξη και η σοφία ενδυναμώνει το μέλλον


Εισαγωγή της Έκθεσης Υψηλής Τεχνολογίας που εγκρίθηκε από το Συμβούλιο της Κράτους, η 25η Διεθνής Έκθεση Υψηλής Τεχνολογίας της Κίνας (εφεξής "Εκθεση Υψηλής Τεχνολογίας"), που διοργανώνεται από το Υπουργείο Εμπορίου,το Υπουργείο Επιστήμης και Τεχνολογίας, και της Δημοτικής Λαϊκής Κυβέρνησης του Shenzhen, θα πραγματοποιηθεί από τις 15-19 Νοεμβρίου 2023 στο Κέντρο Συνεδρίων και Εκθέσεων του Shenzhen.


Η Έκθεση Ανώτατης Τεχνολογίας ενσωματώνει την εμπορία επιτευγμάτων, την επίδειξη προϊόντων, τα φόρουμ υψηλού επιπέδου, την προώθηση επενδύσεων έργων και τη συνεργασία και τις ανταλλαγές.Η Έκθεση Υψηλής Τεχνολογίας έχει γίνει ένα σημαντικό παράθυρο για το πεδίο της υψηλής τεχνολογίας της Κίνας να ανοίξει στον έξω κόσμο.Είναι γνωστή ως η "Αριθ. 1 Έκθεση Επιστήμης και Τεχνολογίας στην Κίνα". Είναι μια σημαντική έκθεση μάρκας στην Κίνα και ακόμη και στον κόσμο, και είναι μια φωτεινή επαγγελματική κάρτα της Shenzhen.

 

Η Έκθεση Υψηλής Τεχνολογίας διαδραματίζει ολοένα και μεγαλύτερο ρόλο στην προώθηση της εμπορικής χρήσης,Βιομηχανοποίηση και διεθνοποίηση των επιτευγμάτων υψηλής τεχνολογίας και προώθηση των οικονομικών και τεχνολογικών ανταλλαγών και συνεργασίας μεταξύ χωρών και περιφερειών.

Τα πλεονεκτήματα της Έκθεσης Τεχνολογίας της Κίνας Η Έκθεση Τεχνολογίας της Κίνας είναι σήμερα η μεγαλύτερη και πιο σημαντική έκθεση επιστήμης και τεχνολογίας της Κίνας.Και είναι μια έκθεση μάρκας με κάποια διεθνή επιρροή..


Η Έκθεση Υψηλής Τεχνολογίας έχει φέρει καλά οφέλη σε πολλές εταιρείες.και PanasonicΗ Tencent, η Huawei, η Kingdee, η iFlytek, η Han's Laser,και Tongzhou Electronics Περιμένοντας για ένα μεγάλο αριθμό των κινεζικών ιδιωτικών επιχειρήσεων να πάει παγκόσμια από εδώ.


Η Έκθεση Υψηλής Τεχνολογίας είναι στο επίκεντρο της προσοχής των μέσων ενημέρωσης στο εσωτερικό και στο εξωτερικό: κάθε έκθεση έχει περισσότερους από 1.500 δημοσιογράφους από σχεδόν 200 εγχώρια και ξένα μέσα ενημέρωσης που συμμετέχουν στην κάλυψη.Αυτό δεν περιλαμβάνει μόνο τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης., αλλά και τα κύρια έντυπα μέσα ενημέρωσης και πολλά online μέσα ενημέρωσης από το εξωτερικό.


Η Έκθεση Υψηλής Τεχνολογίας διαθέτει ισχυρές μεθόδους προώθησης: ειδικά σχέδια προώθησης που διατυπώνονται από τους διοργανωτές, συνεντεύξεις Τύπου, απευθείας επιστολές και απευθείας ταχυδρομεία.αξιοποιώντας πλήρως τις μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας που δημιουργήθηκαν με τα εγχώρια και ξένα μέσα ενημέρωσης κατά τη διάρκεια των ετών, ώστε να εμπλακούν πλήρως οι εγχώριες και ξένες επιχειρήσεις και πελάτες.

 

Μάθετε για την Έκθεση Υψηλής Τεχνολογίας.


Η Έκθεση Υψηλής Τεχνολογίας έχει ένα υψηλής ποιότητας κοινό: είναι πάντα δημοφιλής μεταξύ των ανθρώπων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, με περισσότερους από 500.000 επισκέπτες κάθε χρόνο.

 

Ευκαιρίες και Καλλιέργειες

 

  1. Η Έκθεση Υψηλής Τεχνολογίας έχει προσελκύσει πολλές κινεζικές και ξένες επιχειρήσεις, μεσάζοντες και χιλιάδες επενδυτές με τεχνολογικές ανάγκες.και θα βρει εταίρους από όλο τον κόσμο για τους κατόχους ευρεσιτεχνιών και τεχνολογίας.
  2. Η Έκθεση Υψηλής Τεχνολογίας φιλοξενεί περισσότερα από 10.000 έργα υψηλής τεχνολογίας κάθε χρόνο, τα οποία θα βοηθήσουν τους επενδυτές να βρουν νέα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, τεχνολογίες,Η ΕΤΕπ έχει ήδη αναπτύξει μια σειρά από έργα και ένα μεγάλο αριθμό επενδύσεων και ευκαιριών συνεργασίας..
  3. Η Έκθεση Υψηλής Τεχνολογίας θα βοηθήσει τους παγκόσμιους κατασκευαστές προϊόντων και εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας να βρουν κανάλια για τα προϊόντα τους να εισέλθουν γρήγορα στην κινεζική αγορά.
  4. Η Έκθεση Υψηλής Τεχνολογίας συγκεντρώνει διάφορους πόρους καινοτομίας και επιχειρηματικότητας και θα παρέχει μια πλατφόρμα για τους επιχειρηματίες όλων των τύπων για να παρουσιάσουν,μοιράζονται και επικοινωνούν μέσω αποτελεσματικών οδικών εκθέσεων έργων, ανταλλαγή κεφαλαίων, ανταλλαγή τεχνολογίας, ανταλλαγή εμπειριών και άλλες δραστηριότητες.
  5. Πρακτορική συνέντευξη υψηλού επιπέδου, διάφορα φόρουμ, συνέδρια,Τα κοκτέιλ πάρτι και άλλες δραστηριότητες που διοργανώνονται από διάφορους οργανισμούς στην Έκθεση Hi-Tech θα παρέχουν σε όλους τους συμμετέχοντες διάφορες πληροφορίες και επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Με το κλειδί στο χέρι συνέλευση PCB Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2023-2024 turnkey-pcbassembly.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.