Mesaj gönder
Haberler
Home > Haberler > hakkında şirket haberleri Shenzhen Sky-Win Teknoloji Şirketi, Ltd. 25. Çin Uluslararası Yüksek Teknoloji Fuarı 2023'e katılacak.

Shenzhen Sky-Win Teknoloji Şirketi, Ltd. 25. Çin Uluslararası Yüksek Teknoloji Fuarı 2023'e katılacak.

2023-10-28

hakkında en son şirket haberleri Shenzhen Sky-Win Teknoloji Şirketi, Ltd. 25. Çin Uluslararası Yüksek Teknoloji Fuarı 2023'e katılacak.

25. Çin Uluslararası Yüksek Teknoloji Fuarı 2023 geliyor, bizi ziyaret etmeye hoş geldiniz.
 

Sky-win PCBA üretimi sizi bekliyor.

 

Gösterenin adı:25. Çin Uluslararası Yüksek Teknoloji Fuarı 2023
Booth No. :3B20
Zaman: 15 Kasım 2023'ten itibaren NoGel.Ber19, 2023
Adres: Shenzhen Kongre ve Sergi Merkezi (Futian), Guangdong Eyaleti, Çin

Yakında sizinle yakın ve güzel bir konuşmayı dört gözle bekliyoruz.
E-posta adresi:Tiffany@sky-win.com.cn
Telefon numarası: +86-15899975147 ((WhatsAPP ile aynı)

 

İnovasyon gelişmeyi yönlendirir ve bilgelik geleceği güçlendirir


Devlet Konseyi tarafından onaylanan Yüksek Teknoloji Fuarı'na giriş, Ticaret Bakanlığı tarafından düzenlenen 25. Çin Uluslararası Yüksek Teknoloji Fuarı (bundan sonra Yüksek Teknoloji Fuarı olarak anılacaktır),Bilim ve Teknoloji Bakanlığı, ve Shenzhen Belediye Halk Hükümeti, 15-19 Kasım 2023 tarihleri arasında Shenzhen Kongre ve Sergi Merkezi'nde düzenlenecek.


Yüksek Teknoloji Fuarı, başarı ticareti, ürün sergisi, üst düzey forumlar, proje yatırımı teşviki ve işbirliği ve değişimleri birleştirir.Çin Yüksek Teknoloji Fuarı, Çin'in yüksek teknoloji alanının dış dünyaya açılması için önemli bir pencere haline geldi.. "Çin'in No. 1 Bilim ve Teknoloji Fuarı" olarak bilinir. Çin'de ve hatta dünyada etkili bir marka fuarıdır ve Shenzhen'in parlak bir kartvizitidir.

 

Yüksek Teknoloji Fuarı, ticarileştirmeyi teşvik etmekte giderek daha önemli bir rol oynamaktadır.Yüksek teknoloji başarılarının endüstrileşmesi ve uluslararasılaştırılması ve ülkeler ve bölgeler arasındaki ekonomik ve teknolojik değişimleri ve işbirliğini teşvik etmek.

Çin Yüksek Teknoloji Fuarının Avantajları Çin Yüksek Teknoloji Fuarı şu anda Çin'in en büyük ve en etkili bilim ve teknoloji fuarıdır.Ve bu uluslararası bir etkiye sahip bir marka sergisi..


Hi-Tech Fuarı birçok şirkete iyi faydalar getirdi. Microsoft, IBM, Sony, Qualcomm, Samsung, HP, Siemens, Toshiba, Oracle, LG, Hitachi,ve PanasonicTencent, Huawei, Kingdee, iFlytek, Han's Laser,ve Tongzhou Electronics. Büyük bir sayıda Çinli özel şirketin buradan küreselleşmesini bekliyoruz..


Yüksek Teknoloji Fuarı, yurtdışında ve yurtdışında medyanın dikkatinin odak noktasıdır: her sergide yaklaşık 200 yerli ve yurtdışındaki medyadan 1500'den fazla muhabir yer alıyor.Bu sadece Çin medyasını değil, ama aynı zamanda ana baskı medyası ve yurtdışından birçok çevrimiçi medya.


Yüksek Teknoloji Fuarı güçlü tanıtım yöntemlerine sahiptir: düzenleyiciler tarafından özel olarak oluşturulan özel tanıtım planları, basın toplantıları, doğrudan mektuplar ve doğrudan postalar;Yurt içi ve yurtdışındaki medya ile kurulan uzun süreli işbirliği ilişkilerinden tam olarak yararlanmak, böylece yerli ve yurtdışındaki işletmeleri ve müşterileri tam olarak etkiledi.

 

Yüksek teknoloji fuarı hakkında bilgi edinin.


Yüksek Teknoloji Fuarı yüksek kaliteli bir izleyici grubuna sahiptir: her zaman yurtdışında ve yurtdışında, her yıl 500.000'den fazla ziyaretçiyle popüler olmuştur.

 

Fırsatlar ve Hasat

 

  1. Yüksek Teknoloji Fuarı, birçok Çinli ve yabancı girişimciyi, aracıyı ve teknoloji ihtiyaçları olan binlerce yatırımcıyı çekti.Ve patent ve teknoloji sahipleri için dünyanın her yerinden ortaklar bulacağız..
  2. Yüksek Teknoloji Fuarı her yıl 10.000'den fazla yüksek teknoloji projesine ev sahipliği yapıyor. Bu projeler, yatırımcıların yeni patentler, teknolojiler,projeler ve çok sayıda yatırım ve işbirliği fırsatı.
  3. Yüksek Teknoloji Fuarı, küresel yüksek teknoloji ürün ve ekipman üreticilerinin ürünlerinin Çin pazarına hızlı bir şekilde girmesi için kanallar bulmasına yardımcı olacak.
  4. Yüksek Teknoloji Fuarı, çeşitli yenilik ve girişimcilik kaynaklarını bir araya getirir ve her türden girişimcilerin sergilemesi için bir platform sağlayacaktır.Etkili proje yol gösterileri yoluyla paylaşmak ve iletişim kurmak, sermaye eşleştirme, teknoloji değişimi, deneyim paylaşımı ve diğer faaliyetler.
  5. Yüksek kaliteli basın toplantıları, çeşitli forumlar, konferanslar,Yüksek Teknoloji Fuarı'nda çeşitli kuruluşlar tarafından düzenlenen kokteyl partileri ve diğer etkinlikler tüm katılımcılara çeşitli bilgi ve iş fırsatları sağlayacak..

Send your inquiry directly to us

Privacy Policy China Good Quality Anahtar teslim PCB Montajı Supplier. Copyright © 2023-2024 turnkey-pcbassembly.com . All Rights Reserved.